Vikend një Ditor në Strugë dhe Ohër

Ora e nisjes:06:00, Periudha: 1 Ditore

-Nisjet organizohen çdo  të Diele nga :

  • 06:00 - PRIZREN (Stacioni i autobusave)
  • 06:30 - SUHAREKË (Stacioni i autobusave)
  • 07:30 - PRISHTINË ( Stacioni i autobusave)
  • 08:00 - FERIZAJ (Hib Petrol) 

 - Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

- Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona

- Pagesa e bërë është e pakthyeshme

- Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.

 

Vikend një Ditor në Strugë dhe Ohër

Ora e nisjes:06:00, Periudha: 1 Ditore

-Nisjet organizohen çdo  të Diele nga :

  • 06:00 - PRIZREN (Stacioni i autobusave)
  • 06:30 - SUHAREKË (Stacioni i autobusave)
  • 07:30 - PRISHTINË ( Stacioni i autobusave)
  • 08:00 - FERIZAJ (Hib Petrol) 

 - Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

- Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona

- Pagesa e bërë është e pakthyeshme

- Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.

 

Lloji i udhëtimit
departure_board Udhëtime ditore travel_explore Aventurë / Eksplorim location_city Vizitë qyteteve
Zona e synuar
Maqedonia Veriore
Prezantimi

Udhëtimi realizohet përmes vendkalimit kufitar Hani i Elezit. Duke vazhduar për vizitë në qytetin e Strugës, ku qëndrojmë afersisht dy orë e gjysmë (2h 30min).
Gjatë kësaj kohe të lirë mund ta shfrytëzoni për drekë, vizita dhe aktivitete të ndryshme.
Në ora 14:30 bëhet nisja për në qytetin e Ohrit, ku qëndrojmë deri në orën 17:00, dhe e perfundojmë agjenden e kësaj dite.

Përshkrimi

Struga:

Struga  është një qytet dhe destinacion popullor turistik i vendosur në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë së Veriut, i shtrirë në bregun e liqenit të Ohrit.Origjina e emrit Struga vjen nga një fjalë e zakonshme në gjuhën shqipe, "Shtrunga" dhe vllahisht/rumanisht, "Strunga", që do të thotë një strehë bujqësore për mjeljen e deleve ("shtrunga e vathës").

Ohri:

Ohri  është qyteti më i madh në brigjet e  liqenit të Ohrit dhe qyteti i tetë më i madh në vend, me komunën që regjistron një popullsi prej mbi 42,000 banorësh.

Ohri njihet për dukurin sepse kishte 365 kisha, një për çdo ditë të vitit, dhe është përmendur si "Jerusalemi i Ballkanit". 

Qyteti është i pasur me shtëpi dhe monumente piktoreske dhe turizmi është mbizotërues. Në vitin 1979 dhe në vitin 1980 respektivisht, Ohri dhe Liqeni i Ohrit u pranuan si Vende të Trashëgimisë Botërore Kulturore dhe Natyrore nga UNESCO. Ohri është një nga vetëm 28 vendet që janë pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s që janë vende kulturore dhe natyrore.

Permbledhja

Vikend një Ditor në Strugë dhe Ohër
Akomodimi
Hoteli:
Qendrimi:
Oferta:
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
20€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
20
Prej:
Nr. i personave
Data e udhëtimit
Emri
Mbiemri
Telefon
Permbledhja
Vikend një Ditor në Strugë dhe Ohër
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
20€
Nisja:
1 X 0
Cakto

Totali:
20
E-mail:
Nr. i telefonit
Kartelë Bankare
mcicon.png visaicon.png
Permbledhja
Vikend një Ditor në Strugë dhe Ohër
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
20€
Nisja:
1 X 0
Cakto

Totali:
20

Opsionet Shtesë:

Lloji Përshkrimi Cmimi shtese
Opsioni Zero Nuk dua asnje sherbim Shtesë 0.00

Permbledhja

Vikend një Ditor në Strugë dhe Ohër
Data e udhëtimit:
Cakto
Nisja:
1 X 0
Cakto
Nr. i personave:
1
Cmimi per person:
20€
Sigurimi:
0€
Opsione Shtese:
0€

Totali:
20