Vetem 45 €  2dite / 1nate

Budva 2dit/1nate

Prej 40€

  Udhëtimi me Autobus Harea Travel

  Vizite në Shkoder

  Vizite në St. Stefan

  Vizite në qytetin e Budvas

  Vizite në Tivat , Kotorr

  1x Darke në Hotel

  1x Mëngjes në Hotel

Tirane

Prej 15€

  Udhetim me autobus Harea Travel 

  Vizit ne Dajt , udhetim me teleferik

  Vizit ne Qytetin e Tiranes

  Liqeni artificial i Tiranës
   

   

Shkoder vetem me 15 €

  -Nisjet organizohen nga :
  ????05:45 - FERIZAJ (Hib Petrol)
  ????06:30 - PRISHTINË ( Stacioni i Autobusave)
  ????07:15 - SUHAREKË (Stacioni i Autobusave)
  ????08:00 - PRIZREN ( Stacioni i Autobusave)

  Çmimi: 15€ për person

  Në çmim përfshihet:
  ☀️ Udhëtimi me autobus Harea Travel
  ☀️ Vizitë SHKODËR , Shirokë, Kalaja Rozafasë
  ☀️ Pije dhe Embelsira gjatë rrugës

THETH -    Nacional Park

  Udhetimi me Autobus Harea Travel

  1x Fjetja ne Hotel

  1x Darke ne hotel

  1x mengjes ne hotel

  Ecje ne mal .....

  Vizitohet:  Kanionin i Grunasit, Vaskat dhe Syri i Kalter